Lösningar för alla behov

Evimeria är ett helägt dotterbolag till Carasent ASA som är ett aktiebolag på norska börsen. Vi erbjuder moderna digitala ehälsotjänster för den nordiska hälso- och sjukvården och våra lösningar riktar sig främst mot specialistvård, primärvård och paramedicin inom öppenvården. 

Vår målsättning är att vara det moderna och innovativa valet i en tid då allt fler system och tjänster levereras som molntjänster. Att systemen kan interagera och samordnas på enkla och standardmässiga sätt ser vi som avgörande för en hållbar framtida utveckling. 

Sedan starten 2005 har vi satt stort värde att utveckla våra produkter
tillsammans med vårdgivarna, för långsiktiga och effektiva resultat. I
dag är vi 45 anställda i Göteborg och Stockholm med huvudkontor i Göteborg.

Utvecklingen av vårt molnbaserade journalsystem Webdoc sker kontinuerligt och 90% av de nya funktionerna som  kommer till systemet, kommer från vårdgivarna själva. Det här arbetssättet har hjälpt oss utveckla ett system som motsvarar vårdgivarnas specifika behov.

Utöver Webdoc utvecklar vi även tjänsten Det digitala Vårdrummet, en plattform för vårdgivare att säkert kunna kommunicera med sina patienter via video, meddelandefunktion och liknande. Man kan även låta patienten delta i sin egen vård. Genom att kombinera stabil drift med ständig utveckling av vårt erbjudande med innovativa och värdeskapande tjänster ska vi som företag inom ehälsa vara en förebild i branschen.

Vi är ödmjuka, omtänksamma, prestigelösa och okomplicerade att jobba med.
Vi krånglar inte till saker. Vi jobbar smart och optimerar resurserna.
Vi är flexibla men vi tummar inte på kvalitén.
Lösningar inom Ehälsa och journalsystem
Modern och lyhörd organisation

Totalt inom Evimeria arbetar 45 personer, fördelat på krav, test, utveckling, support, leverans, sälj och verksamhetskonsulter. Utöver dessa finns stabsfunktioner som
ekonomi, marknad samt kvalitet och säkerhet. Målet är att vara ett modern och lyhörd organisation som kan och vill förstå våra kunders behov – för att sedan omvandla förståelsen till verklig nytta. Vi levererar journalsystem för vården i kombination med bred kompetens och du kan därför alltid vara säker på att vi 
guidar ditt team hela vägen från första verksamhetsanalys och utbildning till uppstart.

Produktutveckling
Verksamhetskonsulting/utbildning
Support