Apptix ASA förvärvar samtliga aktier i Evimeria EMR AB

Mer information kan läsas här


 

Evimeria stödjer Läkare utan gränser

Evimeria EMR AB avstår 2017 från att dela ut julklappar och skänker istället 20000 kr till organisationen Läkare utan gränser.


Atlan AB byter namn till Evimeria EMR AB.

Det handlar endast om ett namnbyte. Organisationsnummer och bolagsstruktur är samma som tidigare.


Nytt telefonnummer till Webdoc-supporten: 031-718 14 10


Nytt telefonnummer

OBS! Fredagen den 15/9 2017 får Webdoc-supporten ett nytt telefonnummer!

Vi återkommer med det nya numret inom de närmaste veckorna. Lägg datumet på minnet.


Evimeria Care Solutions AB förvärvar Atlan AB och journalsystemet WEBDOC

Evimeria Care Solutions AB förvärvar Atlan AB från Telecomputingkoncernen. Atlan AB utvecklar och säljer journalsystemet WEBDOC och är en offensiv utmanare på den svenska hälso- och sjukvårdsmarknaden.

Bakom Evimeria Care Solutions AB återfinns bl.a. grundaren och skaparen av WEBDOC, Niclas Hugosson och bolagets VD, Jesper Jannerberg samt Johan Lindqvist som idag är engagerad i flera olika IT-bolag genom styrelser och egna investeringar.

”Vi är väldigt glada över den här möjligheten och WEBDOC som produkt har skördat stora framgångar på specialist- och primärvårdsmarknaden det senaste året” säger Jesper Jannerberg, VD för Evimeria Care Solutions AB.

Digitaliseringen inom sjukvården är fortsatt i sin linda, men kommer skapa stora möjligheter de kommande åren för aktörer med rätt förståelse, kompetens och tjänsteutbud i förhållande till marknadsutvecklingen. Atlan AB är med WEBDOC som bas definitivt en av dessa.

Atlan AB blir ett helägt dotterbolag till Evimeria Care Solutions AB och kommer fortsätta lägga fokus på produkten WEBDOC med samma organisation som idag. I strategin framåt finns även ett utvidgat tjänsteutbud med fokus på digital e-hälsa, som förväntas ha hög tillväxt de kommande åren.

Atlan AB omsätter under 2017 för ca 25 msek och har ett 20 tal anställda.

 

Göteborg den 16 juni 2017

Evimeria Care Solutions AB