Sömlöst och skalbart journalsystem
Samarbeten för större perspektiv

Vi på Evimeria vill leda utvecklingen av digitala vårdtjänster och integrerade vårdinformationssystem och arbetar medvetet och strukturerat efter tydligt uppsatta mål. Vi ser samtidigt många fördelar med intern och extern samverkan. Med omtanke och personligt engagemang hjälper vi varandra, våra samarbetspartners och kunder till en bra affär. Vi ser hur detta arbetssätt bidrar direkt till stor nytta och  till starka och lojala relationer som stärker alla inblandade. 

Integrationer ger effektiva flöden

Vi är övertygade om att extern integration med andra system och funktioner kommer att spela ännu större roll framöver. Rätt samarbeten gör det lättare att fokusera på det man är duktig på, samtidigt som ett journalsystem med sömlöst upplägg säkerställer att informationen flödar på ett effektivt och säkert sätt. 


Kontakta oss gärna för mer information!

Varför integrationer?

Inom hälso- och sjukvården krävs det samarbete med många intressenter, och det är mycket tack vare våra partners som vi kan leverera ett skalbart journalsystem som Webdoc. 

Vår policy när det gäller samarbetspartners är att nyttan för våra kunder ska styra vem vi samarbetar med. På grund av detta tecknar vi ogärna exklusiva avtal  med någon specifik leverantör.  Vi hade kunnat lägga tid, energi och resurser på att ta fram våra egna, system och lösningar, men drar istället stor nytta av vårt nätverk av kompetenta partners och branschkollegor. 

Tillsammans kan vi göra skillnad för fler och skapa förutsättningar för en bättre och mer tillgänglig vård.

Vårt mål är att aktivt bidra till en utvecklad ehälsa för vårdgivare och vårdtagare  och vi är övertygade om att det då är bra att vi är många som strävar åt samma håll. Här nedanför hittar du exempel på några av våra partners, hör gärna av dig för mer information om våra olika integrationer och smarta ehälsolösningar för era behov. 

Några av våra samarbetspartners
Conscriptor
InfoSolutions
Welch Allyn
PC PAL