Välkommen till Evimeria!

Evimeria växer så det knakar och söker alltid bra teammedlemmar som kan bidra till utvecklingsarbetet av våra digitala vårdtjänster och produkter.

Varför ska du välja oss?

För att vi erbjuder utveckling och utmaningar. För att vi är väl medvetna om att framgång kommer
av stimulerade och välfungerande team och relationer. För att vi har kul på jobbet och för att vårt
personalråd löpande hittar på roliga aktiviteter, festligheter och skräddarsydda kickoff-resor.
Bland mycket annat. 

Och naturligtvis, för att vi erbjuder mycket goda personalförmåner och friskvårdsavtal. Välkommen
till en personlig arbetsplats där sammanhållning, engagemang och motivation går som röd tråd
genom hela verksamheten!

Låter det intressant? Läs mer om våra lediga tjänster här nedanför:

Evimeria är inne i en spännande fas och söker nu en projektledare/etableringsansvarig som vill hänga med på den fortsatta tillväxtresan. 

Arbetsbeskrivning

Som projektledare/etableringsansvarig får du en viktig roll med att etablera Webdoc på den norska marknaden. I praktiken innebär det att etablera kontakter med personer i den norska vården för att intervjua och kunna använda som kravställare. Även kontakter inom myndigheter och organisationer måste etableras, detta för att exempelvis kunna integrera med norska nationella tjänster såsom ersättningssystem, remisshantering, recepthantering etc. Du kommer även följa det löpande arbetet och säkerställa att allt går enligt plan.

Vem är du?

Du kan ha en bakgrund som teknisk projektledare eller liknande och det är en stor fördel om du har förståelse för IT även om du inte behöver vara djupt tekniskt kunnig. Du kan också ha arbetat som affärsområdeschef tidigare. Erfarenhet från vårdsektorn eller medicinteknik värderas högt.

Vi tror att du är en affärsdriven person som har en kommersiell ådra, en person som också  är trygg, trevlig, engagerad och jordnära, som uppskattar att jobba nära övriga verksamhet.

 

Tjänsten är placerad i Göteborg och du reser till Norge ett par gånger i månaden, främst Oslo och du rapporterar till VD, Dennis Höjer.

Evimeria har bra förmåner och friskvårdsavtal, en av dem är Grön Bonus, för dig som väljer att åka kollektivt.

Har du frågor om tjänsten, kontakta gärna Cais-Mari Bengtsson på telefon 0728-57 97 89 alt [email protected]&connect.se 

Varmt välkommen med din ansökan som du skickar in här!

Utvecklare?

Vi söker alltid utvecklare med olika erfarenheter. Både våra juniora och seniora utvecklingstjänster innebär ansvar för att utveckla Evimerias webbaserade tjänster och produkter. Detta i nära samarbete med övriga team, testare och kollegor. 

Vi söker dig med kompetens inom utveckling av molnbaserade produkter och system. Utöver god förståelse för produktutveckling och agila processer ser vi även att du har ett genuint kvalitetstänk som möter kraven på hög prestanda och driftsäkerhet. 

Eftersom utvecklingsarbetet till stor del är teambaserat bör du trivas i samarbete med andra och aktivt bidra till att uppnå gemensamma mål. Nyfikenhet, innovation och engagemang är egenskaper som utmärker vår organisation som helhet, och vi tror att din drivkraft kan bidra med ytterligare energi.

Krav:

 •  Relevant universitets-, högskole- eller yrkeshögskoleutbildning, eller…
 •  Arbetserfarenhet som utvecklare/programmerare som motsvarar ovanstående
 •  Har grundläggande förståelse för talad och skriven svenska
 •  Strukturerad, och bekväm med att jobba i team

Meriterande:

 • Erfarenhet/vana av att jobba i stora produkter eller system/integrationer med
  hög komplexitet
 • Kompetens inom Continous integration (CI) och Continous deployment (CD)
 •  Erfarenhet av PHP
 • Kunskap inom testdriven utveckling (TDD) eller beteendedriven utveckling (BDD)
 • Behärskar objektorienterad utveckling, och har god förståelse för agila processer och metoder.
 
 
 
 

Skicka din ansökan (CV & personligt brev) eller eventuella frågor till [email protected]
Märk din ansökan ”Ansökan-utvecklare

Våra tekniker


Evimeria EMR AB är ett bolag under tillväxt och i ständigt behov av nya, skickliga medarbetare. Är du nyfiken på våra digitala ehälsotjänster och/eller vill göra en spontanansökan så är du välkommen att kontakta oss!
Dennis Höjer, VD
Tack för att du visar intresse för Evimeria!

När du skickar in en ansökan till oss samtycker du till att dina personuppgifter registreras i vår interna databas för personuppgifter. Uppgifterna samlas och används för att underlätta administrationen av Evimerias rekryteringsprocesser.

Du kan alltid återkalla ditt samtycke gällande vår hantering av personuppgifter, antingen genom att kontakta oss direkt eller genom att fylla i formuläret här. Naturligtvis är du också välkommen att ställa frågor som rör vår registrering av uppgifter. Kontaktuppgifter hittar du i anslutning till formuläret.

Evimeria kommer att behålla era uppgifter tills den aktuella tjänsten är tillsatt,
men din profil kan även komma att sparas och matchas mot framtida rekryteringar. Om så är fallet kommer du som sökande aktivt att meddelas
om detta. När tiden för hur länge uppgifterna ska bevaras har löpt ut kommer
de att raderas.

Evimeria EMR AB är personuppgiftsansvarig för hanteringen av personuppgifter som samlas in i samband med rekryteringsprocesser. En gång om året har du rätt att kostnadsfritt få information om vilka av dina personuppgifter som förekommer i vår databas. Skicka då in din undertecknade begäran till Evimeria EMR AB.

Anser du att en uppgift om dig/er är felaktig eller missvisande? 


Hör då av dig till oss så fort som möjligt via [email protected] Om du upplever att vi hanterat dina uppgifter på ett felaktigt sätt kan du också kontakta Datainspektionen ([email protected]).

Den rättsliga grunden för personuppgiftsbehandling relaterat till rekrytering är samtycke, och all behandling av personuppgifter sker i enlighet med bestämmelserna i dataskyddsförordningen.