Välkommen till Evimeria!

Evimeria växer så det knakar och söker alltid bra teammedlemmar som kan bidra till utvecklingsarbetet av våra digitala vårdtjänster och produkter.

Varför ska du välja oss?

För att vi erbjuder utveckling och utmaningar. För att vi är väl medvetna om att framgång kommer
av stimulerade och välfungerande team och relationer. För att vi har kul på jobbet och för att vårt
personalråd löpande hittar på roliga aktiviteter, festligheter och skräddarsydda kickoff-resor.
Bland mycket annat. 

Och naturligtvis, för att vi erbjuder mycket goda personalförmåner och friskvårdsavtal. Välkommen
till en personlig arbetsplats där sammanhållning, engagemang och motivation går som röd tråd
genom hela verksamheten!

Låter det intressant? Läs mer om våra lediga tjänster här nedanför:

Är du en social och öppen person med erfarenhet av vårdsektorn? Vi erbjuder nu en kundnära tjänst i ett modernt och dynamiskt utvecklingsbolag.

Arbetsbeskrivning: 

Som utbildare är din primära roll att implementera Evimerias lösningar och erbjudanden på plats hos kund, från det att avtal är signerat med säljare. Du skapar mervärde för likväl användare som för Evimeria som organisation och ansvarar över att ta fram utbildningar och uppstartssupport för kundernas specifika behov.

Arbetet kretsar framförallt kring vårt digitala journalsystem Webdoc och tjänsten Digitala Vårdrummet, men även andra tilläggstjänster. Webdoc är ett webb/molnbaserat system som främst riktar sig till privata vårdgivare inom primär- och specialistvård, samt inom företagshälsovård. Digitala Vårdrummet är en applikation för patientkommunikation, via digitala tjänster.

Vem är du?

Vi tror att du har en stor drivkraft och finner genuin glädje i att träffa människor och inspirera andra. Du är ansvarstagande, pedagogisk och förmedlar förtroende och trygghet till våra kunder på ett nära och naturligt sätt. För bästa möjliga förståelse för kundernas behov bör du ha egen erfarenhet från vårdprofessionen.

Vi ser dessutom att du har en analytisk förmåga som underlättar arbetet med att planera och prioritera utbildningsarbetet, samt tar egna initiativ för att nå uppsatta mål.

I utbildnings- och leveransarbetet ingår följande: 

 • Kundmöten och tjänsteförmedlan, framförallt inom Västra Götaland och söderöver men det förekommer införanden även utanför dessa områden.
 • Du är ansvarig för införande, utbildning och uppstart av nya enheter.
 • Tät dialog med vårt övriga sälj-, support- och leveransteam gällande utbildning i samband med införandet av våra tjänster. 
 • Du bidrar till pågående förbättringsarbete i leveransteamet, i form av utbildningsmaterial, manualer etc.
 • Är delaktig i arbetet med att förmedla våra nya tjänster och information om deras användningsområden, till befintliga kunder. 
 • Vara tillgänglig i organisationen samt stärka upp värdekedjan kring Webdoc.

Kvalifikationer:

 • Dokumenterad erfarenhet av vårdprofessionen
 • Erfarenhet av vårdinformationssystem (Webdoc högt meriterat).
 • Du är en social och öppen person som trivs med att arbeta nära kunderna och möta dem i deras behov.
 • Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift, samt engelska.
 • Har B-körkort.

Meriterande:

 • Intresse för IT
 • Erfarenhet av arbete med projektledning

Hur arbetar vi?

Våra kunder är våra partners och bidrar lika mycket till vår framgång som vi till deras. Vi tror på transparens och långsiktiga samarbeten och arbetar hela tiden för ett utvecklat tjänsteutbud som i förlängningen fördjupar relationen till de enskilda kunderna.

Som utbildare är du en del av vårt leveransteam och rapporterar till Evimerias leverans- och supportchef. 

Vi erbjuder dig:

 • En kul roll i ett härligt team där du arbetar med en riktigt uppskattad och framgångsrik tjänst som genererar ett stort värde för kunden.
 • En flexibel och efterfrågad roll med möjlighet att göra stor skillnad för både Evimeria och för flertalet vårdgivare.
 • Möjlighet att påverka i en dynamisk organisation.
 • Bra personalförmåner bland annat vad gäller friskvård och friskvårdsaktiviteter.

Omfattning: Heltidstjänst

Tillträde: Efter överenskommelse 

Placeringsort: Göteborg (Nellickevägen)

 

Intresserad? 

Skicka din ansökan (CV & personligt brev) eller eventuella frågor till  [email protected], senast den 23/3 2020.  Märk din ansökan ”Webdoc-Utbildare”.  

 

Är du en social och öppen person med erfarenhet av vårdsektorn? Vi erbjuder nu en kundnära tjänst inom ett modernt och dynamiskt utvecklingsbolag. 

Arbetsbeskrivning: 

Som Kundansvarig är din primära roll att förvalta och utveckla Evimerias  kundrelationer. Du skapar mervärde för likväl användare som för Evimeria som organisation och ansvarar över att utveckla och förvalta eftermarknadsprogram för dina fokuskunder.  

I eftermarknadsarbetet ingår följande:  

 • Som en del av säljavdelningen skapar du mervärde för likväl våra befintliga kunder som för Evimeria genom att presentera och förklara hur kunden kan använda våra tjänster på effektiva och värdeskapande sätt. Du presenterar även löpande relevanta tilläggstjänster för kundbasen i takt med att tjänsterna utvecklas.
 • Du bokar både fysiska och digitala möten med kunder, utifrån den aktuella kundens storlek och förutsättningar. Geografiskt utgår du framförallt från Göteborg med omnejd, men vid behov träffar du kunder i hela Sverige. 
 • Med hjälp av vårt tjänsteutbud bidrar du till direkt utveckling av kundernas verksamheter. För att kommunicera ut våra nya lösningar och erbjudanden på bästa sätt driver du sälj-, demonstrations- och kampanjarbete. Till hjälp i detta finns vår marknadsansvarige.
 • Tät dialog med vårt leveransteam gällande utbildning i samband med införandet av våra tjänster.
 • Du deltar i utvecklingen av vår marknadsplan och är aktiv i utförandet som kan innebära deltagande i kundseminarier, mässor eller andra marknadsrelaterade aktiviteter.
 • Du lyssnar till, prioriterar och förmedlar kundbehov till vår utvecklingsavdelning. Detta i samband med möten och avstämningar sammankallade av produktägare.  Ansvar för avtalsfrågor, betalning av fakturor, verksamhetsförändring och andra delar som omfattas av traditionell kundförvaltning. 

Vem är du?

Vi tror att du har en stor drivkraft och finner genuin glädje i att träffa människor och inspirera andra. Du är ansvarstagande och förmedlar förtroende och trygghet till våra kunder på ett nära och naturligt sätt. För bästa möjliga förståelse för kundernas behov bör du även ha egen erfarenhet från vårdprofessionen. Vi ser dessutom att du har en analytisk förmåga som underlättar arbetet med att planera och prioritera uppföljningsarbetet samt att du vågar ta egna initiativ för att nå uppsatta mål. 

Kvalifikationer: 

 • Dokumenterad erfarenhet av vårdprofessionen
 • Du är en social och öppen person som trivs med att arbeta nära kunderna och möta dem i deras behov.
 • Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift, samt engelska.
 • Har B-körkort.

Meriterande: 

 • Intresse för IT

Hur arbetar vi? 

Våra kunder är våra partners och bidrar lika mycket till vår framgång som vi till dem. Vi tror på transparens och långsiktiga samarbeten och arbetar hela tiden för ett utvecklat tjänsteutbud som i förläningen fördjupar relationen till de enskilda kunderna. 

Som Kundansvarig är du en del av vår säljorganisation och rapporterar till säljchef.   

Vi erbjuder dig: 

Stor möjlighet att själv forma och påverka din egen arbetsprocess. Vi tror att detta är en nyckel till att utveckla och förbättra den framgångsrika organisation som Evimeria är idag.  

Dessutom…: 

 • En kul roll i ett härligt team där du arbetar med en riktigt uppskattad och framgångsrik tjänst som genererar ett stort värde för kunden.
 • En flexibel och efterfrågad roll med möjlighet att göra stor skillnad för både Evimeria och för flertalet vårdgivare.
 • Möjlighet att påverka i en dynamisk organisation.
 • Bra personalförmåner bland annat vad gäller friskvård och friskvårdsaktiviteter.

 

Omfattning: Heltidstjänst

Tillträde: Efter överenskommelse 

Placeringsort: Göteborg 


Intresserad?
 

Skicka din ansökan (CV & personligt brev) eller eventuella frågor till  [email protected], senast den 17/2 2020.  Märk din ansökan ”Webdoc-Kundansvarig”.  

 

Vill du jobba tillsammans med ett härligt och innovativt team där våra vårdkunder alltid står i fokus?
Vi på Evimeria erbjuder nu en spännande tjänst och söker dig som är analytisk, strukturerad och har en förmåga att prioritera och kommunicera vad som är viktigt.

Vi söker en Produktägare för uppdraget att identifiera, analysera, definiera och prioritera kundens behov avseende journalsystemet Webdoc. Önskemålen kan komma från både externt och internt håll och utöver det nära samarbetet med utvecklingsteamet kommer du att ha dialoger med flera olika intressenter.

Arbetsprocessen bygger på god förståelse om användarna och deras behov samt om vilka insatser som behöver göras för att möta specifika önskemål. För att få en klar behovsbild och kunna förankra den tänkta lösningen håller du i möten, demos och workshops. Du är även aktiv i kontakten med vår referensgrupp som regelbundet bidrar med nödvändig input till våra olika satsningar och projekt.

För att underlätta projekten delas målen upp i mindre bitar, allt i enlighet med agila processer. Du kommer att tillhöra ett team med resurser inom utveckling och test och samarbetar också med övriga produktägare i organisationen.

Vem är du?

Vi ser gärna att du är en inlyssnande, trygg och ifrågasättande person som förstår att ett nej många gånger kan vara lika värdeskapande som ett ja. Du är pragmatisk, snabblärd och drivs av ett kvalitetstänk i allt du gör.

Kvalifikationer:

 • Relevant universitets-, högskole- eller yrkeshögskoleutbildning, eller:
 • Arbetserfarenhet som behovs- och kravanalytiker eller produktägare som motsvarar ovanstående
 • Grundläggande förståelse för svenska och engelska i tal och skrift
 • Behärskar kravmetodik: Kan modellera och beskriva kraven samt leda och driva kravarbetet enligt prioriterad ordning
 • Van vid att jobba nära kunden
 • Strukturerad och bra kommunikativ förmåga

Meriterande:

 • Erfarenhet av att jobba i agila team
 • Certifieringar inom området
 • Du har erfarenhet från hälso- och sjukvård
 • Du har erfarenhet av att jobba i JIRA eller liknande ärendehanteringssystem

Vi erbjuder dig:

 • En kul roll i ett härligt team där du arbetar med en uppskattad och framgångsrik tjänst som genererar ett stort värde för kunden.
 • Möjlighet att påverka i en dynamisk organisation.
 • Bra personalförmåner bland annat vad gäller friskvård och friskvårdsaktiviteter.

 


Omfattning: 
Heltidstjänst

Tillträde: Efter överenskommelse

Placeringsort: Göteborg 

 
Intresserad?

Skicka din ansökan (CV & personligt brev) eller eventuella frågor till [email protected], senast den 17/2 2019.  Märk din ansökan ”Evimeria-produktägare”.

 

Utvecklare?

Vi söker alltid utvecklare med olika erfarenheter. Både våra juniora och seniora utvecklingstjänster innebär ansvar för att utveckla Evimerias webbaserade tjänster och produkter. Detta i nära samarbete med övriga team, testare och kollegor. 

Vi söker dig med kompetens inom utveckling av molnbaserade produkter och system. Utöver god förståelse för produktutveckling och agila processer ser vi även att du har ett genuint kvalitetstänk som möter kraven på hög prestanda och driftsäkerhet. 

Eftersom utvecklingsarbetet till stor del är teambaserat bör du trivas i samarbete med andra och aktivt bidra till att uppnå gemensamma mål. Nyfikenhet, innovation och engagemang är egenskaper som utmärker vår organisation som helhet, och vi tror att din drivkraft kan bidra med ytterligare energi.

Krav:

 •  Relevant universitets-, högskole- eller yrkeshögskoleutbildning, eller…
 •  Arbetserfarenhet som utvecklare/programmerare som motsvarar ovanstående
 •  Har grundläggande förståelse för talad och skriven svenska
 •  Strukturerad, och bekväm med att jobba i team

Meriterande:

 • Erfarenhet/vana av att jobba i stora produkter eller system/integrationer med
  hög komplexitet
 • Kompetens inom Continous integration (CI) och Continous deployment (CD)
 •  Erfarenhet av PHP
 • Kunskap inom testdriven utveckling (TDD) eller beteendedriven utveckling (BDD)
 • Behärskar objektorienterad utveckling, och har god förståelse för agila processer och metoder.
 
 
 
 

Skicka din ansökan (CV & personligt brev) eller eventuella frågor till [email protected]
Märk din ansökan ”Ansökan-utvecklare

Våra tekniker


Evimeria EMR AB är ett bolag under tillväxt och i ständigt behov av nya, skickliga medarbetare. Är du nyfiken på våra digitala ehälsotjänster och/eller vill göra en spontanansökan så är du välkommen att kontakta oss!
Dennis Höjer, VD
Tack för att du visar intresse för Evimeria!

När du skickar in en ansökan till oss samtycker du till att dina personuppgifter registreras i vår interna databas för personuppgifter. Uppgifterna samlas och används för att underlätta administrationen av Evimerias rekryteringsprocesser.

Du kan alltid återkalla ditt samtycke gällande vår hantering av personuppgifter, antingen genom att kontakta oss direkt eller genom att fylla i formuläret här. Naturligtvis är du också välkommen att ställa frågor som rör vår registrering av uppgifter. Kontaktuppgifter hittar du i anslutning till formuläret.

Evimeria kommer att behålla era uppgifter tills den aktuella tjänsten är tillsatt,
men din profil kan även komma att sparas och matchas mot framtida rekryteringar. Om så är fallet kommer du som sökande aktivt att meddelas
om detta. När tiden för hur länge uppgifterna ska bevaras har löpt ut kommer
de att raderas.

Evimeria EMR AB är personuppgiftsansvarig för hanteringen av personuppgifter som samlas in i samband med rekryteringsprocesser. En gång om året har du rätt att kostnadsfritt få information om vilka av dina personuppgifter som förekommer i vår databas. Skicka då in din undertecknade begäran till Evimeria EMR AB.

Anser du att en uppgift om dig/er är felaktig eller missvisande? 


Hör då av dig till oss så fort som möjligt via [email protected] Om du upplever att vi hanterat dina uppgifter på ett felaktigt sätt kan du också kontakta Datainspektionen ([email protected]).

Den rättsliga grunden för personuppgiftsbehandling relaterat till rekrytering är samtycke, och all behandling av personuppgifter sker i enlighet med bestämmelserna i dataskyddsförordningen.