Bli en del av vårt team!

Har du vårdbakgrund eller kanske tidigare erfarenhet av kundsupport? Brinner du för att hjälpa andra och för att förmedla kunskap?  
Sök tjänsten som applikationssupport av Webdoc redan idag! Klicka dig vidare via länken nedanför för att läsa mer eller kontakta oss för fler detaljer.  

Vi ser fram emot din ansökan!

Applikationssupport - vad innebär det?

Som applikationssupport på Evimeria arbetar du med vårt journalsystem Webdoc, en molnbaserad lösning som främst riktar sig till privata vårdgivare inom primär- och specialistvården. Du kommer att vara del av ett team om sju personer som arbetar med support, utbildning  och i uppdraget ingår ansvar över våra olika tjänster inom ehälsa. Vi på Evimeria tror på starka, välmående team och strävar efter att vara ett modernt företag med fokus på utveckling. Vår verksamhet förutsätter också kundnära förhållningssätt och ser gärna att du har erfarenhet  av vårdadministration, kundsupport eller arbete inom vårdsektorn.

Kanske i rollen som utbildad sjuksköterska, medicinsk sekreterare eller liknande. Rollen som applikationssupport passar dig som är engagerad, pedagogisk och som brinner för att hjälpa andra, och som ser betydelsen av att vara en del av ett härligt team. Evimeria erbjuder även bra personalförmåner bland annat vad gäller friskvård och friskvårds- och personalaktiviteter. Vi är en dynamisk och flexibel arbetsplats för anställda som trivs med frihet och personligt ansvar.

Skicka din ansökan till theres.johansson@evimeria.se senast 15/8!

Evimeria EMR AB är ett bolag under tillväxt och i ständigt behov av nya, skickliga medarbetare. Är du nyfiken på våra digitala ehälsotjänster och/eller vill göra en spontanansökan så är du välkommen att kontakta oss!
Dennis Höjer, VD
dennis.hojer@evimeria.se